ISADORA- AQUATIC COLORS SPRING/SUMMER 2013

0kommentarer

 
Nämen, vad har vi här? Isadora släpper galet mycket kollektioner just nu, och helt ärligt så känner jag att jag inte riktigt hinner med. Anledningen till att jag blev så himla entusiastisk över just denna kollektionen är för att ett av lacken heter "Poseidon" och som den Guda-fantast jag är känner jag ju att jag MÅSTE ha det lacket.
 
Oh, what do we have here? Isadora let out crazy much collections right now, and quite honestly, I feel that I don't catch up everything. The reason I was so very excited about this particular collection is that one of the varnish is called "Poseidon" and as the God-freak I am, I feel, I just MUST have the polish.
 
Jag har endast sett pressutskicken hos andra bloggare, Isadora själv har inte lagt upp något på sin hemsida. Men så fort det kommer upp bilder på flaskorna och annat smink så kommer jag skriva om det!
 
I've only seen the press mailings from other bloggers, Isadora self have not uploaded anything on their website. But as soon as it comes up pictures of bottles and other makeup, I will write about it!
 
 
IsaDora, Kollektioner,

Kommentera

Publiceras ej