SWATCH OF SAFARI- 29

1kommentarer


Safari 29 är en av färgen jag köpte i Holland. Anledningen till att jag köpte dem var att det var 3 för 5 och flaskorna var coolt. Men precis som jag och Nicolas kusin talade om var inte färgen i sig särskilt väl i kvalitet. Men jag gillar färgen, det är trevligt och somrig. Jag använde tre lager, skulle ha velat stanna vid två, men var jag tvungen att leva med ränder som jag inte är särskilt förtjust
 
Safari 29 is one of the paint I bought in Holland. The reason I bought them was because it was 3 for 5 € and the bottles were cool. But just as I and Nicolas cousin was talking about was not the paint itself especially well in quality. But I like the color, it is nice and summery. I used three layers, would have liked to stop at two, but then I had to live with stripes that I am not particularly fond of.
 

 
Safari nail polish, Swatches,

1 kommentarer

Elin/Nailmanic

13 Mar 2013 22:00

Flaskan var häftig precis som du sa, gillar den zebramönstrade korken. Färgen är fin, men inte speciellt unik. Synd att den blev strimmig på två lager.

Svar: Ah jag vet, fast jag var nästan beredd på att lacket inte skulle vara jättebra. Men det var ju billigt, så värst mycket pengar gick det ju inte på det. Hoppas att de andra två är bättre :)
cosmopolish

Kommentera

Publiceras ej