Hej! Nu är jag tillbaka igen, men ni kanske inte ens märkt att jag varit borta? Tycker jag lyckades rätt bra med de inställda inläggen och det blev inte allt för tomt och tyst här.
 
Jag har haft en helt underbar resa och jag önskar jag kunde dra alla historier/upplevelser/platser och allt jag upptäckt och varit med om dessa två veckorna. Jag har träffat så roliga och intressanta människor och samtidigt hittat mig själv igen, jag känner att jag är på spåren igen och att nästa år kanske kan bli rätt så bra. jag behövde verkligen komma bort från allt och alla och nu när jag är tillbaka saknar jag allt och alla igen, känner tillochmed att skolan kan vara kul att komma tillbaka till utan för mycket ångest. Men nog om det!
 
Idag har jag varit och firat lite jul hos mormor, där fick vi julskinka och lax! Mums. Så här sminkade jag mig och jag bar även ett riktigt röttlack från Ginatricot med namnet "Never Stop" som liknar Essies Forever Yummy som min mamma hade på sig, såg knappt någon skillnad. Ska nog göra en jämförelse vid något tillfälle.
 
Just det, mitt hår växte en del i Thailand. Måste ha med all D-vitamin att göra.
 
 
 
Ansikte:
Smashbox photo finish- foundation primer
bareMinerals- warm tan W35
Makeup stores concealer- Cover All Mix 201
 
Bryn:
Makeup stores Cake Eyeliner- Brown
 
Ögon:
Isadora vinterpalett- 68 Lynx
 
Läppar:
Isadora perfect lipliner- 52 Heather
MaxFactor- Raisin 894
 
 
Never Stop kommer från GinaTricots beauty produkter och är ett ganska ljust blodrött lack med en väldigt krämig röd färg, påminner starkt om tomtens luva. Jag älskar färgen men jag är inte nöjd över lackandet, det var slarvigt gjort och det stör mig. Men jag är ju bara människa :)
GinaTricot, IsaDora, Make-up,
Hej tjejer
 
Idag har jag Peach Daiquiri och det är en riktigt vacker korall. Jag vill kalla detta en persika på grund av namnet, men det är verkligen korall. En ljus, körsbärs korall. Det är åt det krämiga hållet. Den har en amaaazing formula. Inga ränder! Jag vet att Essie är välkänd och sådant, men formulan på Essies är verkligen olika ... några av dem är häpnadsväckande medan andra orsaka mer frustration än något annat. Detta är definitivt en fomula-hit.
 

 
 
Ser ni vad jag menar om att det är mer korall än persika? Jag älskar detta just nu.
Essie, Swatches,
 

Idag har jag Essies Beach Bum Blu att visa er, men det är den perfekta sommarfärgen någonsin, jag är totalt förälskad! Denna blå metallic ser fantastisk i solen! Det påminner mig om kallt, skarpt pool vatten på en varm dag i Thailand. Lte penselränder blir det, precis som med trophy wife, men inget som stör mig. Två lager räcker.
Essie, Swatches,
 
Raspberry är ett hallon rosa-rött kräm-gele lack som får en ritkigt fin finish med överlack, det är så sött och gulligt att man helst vill äta lite av nageln. Det enda jag inte gillade var väl formulan som var svår att täcka med utan att det blir fula streck. Jag använde mig av två lager.
GinaTricot, Swatches,
 
 
 
She's Pampered är en djupt rosa baserad rött i samma crème-gelé format som Snap Happy och med en unik genomskinlighet som liknar glas. Jag använde mig av två lager.
Essie, Swatches,
Line Up är ett lime-grönt-gult kräm lack med en formula som enligt mig var fantastiskt för att vara ett krämlack i den ljusa färgen, oftas måste man vara väldigt noga och försiktig när man lackar med dessa lack då det kan bli fula linjer annars, men det var enkelt! Färgen är jag väl inte helt galen i, kan inte tänka mig själv gå runt i detta, bli lite rädd och illamående när jag tittar ner på nagalrna faktiskt. Kanske till någon cool nail-art någon gång..
 
 
 
GinaTricot, Swatches,

Snap Happy kommer från Essies Vinter kollektion och har en djupt mättad korall röd nyans, i ett kräm-gele hybrid formel. Jag använde mig av två lager, då formulan kunde vara en aning rinnig, men inte så rinnig att det blev jobbigt att lacka.

 

Essie, Swatches,
Splash Of Grenadine är en röd-baserad rosa-lila. Det är inte riktigt en lila, men det är också egentligen inte en rosa. Detta är den enda nyans jag kände att man kunde komma undan med bara två lager (vilket är vad som är på bild).
 

Essie, Swatches,
Blue Reef är en super mörkt grön / blå färg. Dessa färg sorterna påminner starkt om Deep Sea av Mac. Jag skulle inte bli förvånad om dessa färger var perfekt bedragna!
 
Tyckte färgen passade perfekt nu när jag ligger i vattnet och snorklar ;)
 

Loréal, Swatches,
Trophy Wife från Essie är en blåaktig grön som påminner mig lite fenan från en sjöjungfru (inte för att jag har sett en, men jag hoppas fortfarande på ett mirakel)! ;)

Den är livlig dina naglar som en låt som tar upp en oktav för den slutliga versen. Detta är min typ av färg - levande och hård.

 
Essie beskriver Trophy Wife som en pärlaktig finish. Jag antar att det är lite pärlig, men jag tror att det också kan se lite frostig ut eftersom det finns en tydlig metallisk kvalitet. Och eftersom det är frostig så kan man se märkbara penseldrag, men de är inte något som stör mig.
Essie, Swatches,
 
 
 
Inget speciellt med dessa lack egentligen, är inte så speciellt förtjust i depend. Men 292 är väl en färg jag dras mer till, eftersom jag har så många liknande av den andra. Men det är kul att testa nya färger med depend eftersom de är så billiga.
 
 
Depend,
Meet me at the sunset kommer från Essies Braziliant kollektion och är orange-röd, ungefär som en tomat röd för mig. Det är mycket levande och har en kräm finish. Jag använde två lager.
 
 

Essie, Swatches,
Idag visar jag upp ett plommonlila krämlack som påminner lite om Ginas Lilac från förra årets pastellfärger. Dock var detta betydligt lättare att jobba med, tycker jag. Jag brukar ha svårt för att fördela dessa ljusa krämfärger ordentligt på nageln, då det syns lätt om man slarvat.
 
Vad tycker ni om färgen? Jag kan inte riktigt bestämma mig, väldigt fin och gullig men jag vet inte om det är ett Malin-lack precis.
 
 
37 Lilacism kommer från Essie och formulan var lätt att lacka, det edna råd jag kan ge är att se till att ni täcker nageln ordentligt runt alla sidor, för annars ser det förjävligt ut, trust me.
 
 
Essie, Swatches,
Det har varit tomt här nu i en vecka, anledningen har varit brist på fritid och behov av nagelvård. Jag har haft en nagellacksfri vecka med endast ett lager OPI Nail Envy som skydd för naglarna, detta är ett stärkande nagellack som jag bara avgudar!
 
Men den här veckan har varit behövlig, mina naglar har verkligen varit i behov av att vila från nagellack. Men nu är jag igång igen och eftersom jag flyger till Thailand på söndag kväll tänka jag swatcha lite lack och göra tidsinställda inlägg för att ni ska ha något att läsa. Jag kommer inte ta med mig några lack till Thailand förutom nail envy för att mina naglar ska få njuta av all sol och B-vitamin, men det kommer säkert bli några manikyrer hos thaitjejerna som är helt grymma på nail-art. Kommer såklart fota och visa upp här när jag kommer hem!
 
Jag tänkte faktisk köra på ett tropiskt sommar tema, bara för att gå emot all jul- och vinterhets. Vi börjar med Gina Tricots 72 Bright Peach, som är ett persikofärgat krämlack. Jag älskar som sagt rosa, och persikofärg är en favorit. Jag är kär i detta lack och kommer slita det med hälsan.
 
 
(Ursäkta ringfingret, jag vet inte vad som hände där.. )
 
Lacket kostar 39 SEK på Ginas affärer och formulan var tjock men inte för tjock och täcker med två lager.
 
Mitt betyg: 5/5
GinaTricot, Swatches,