EASTER NAILS- OPI FACEBOOK TÄVLING

3kommentarer

 
I slutet av förra veckan hade OPI en tävling på facebook med temat "Illustrera påsken med OPI". Jag brukar aldrig våga vara med i tävlingar, för att jag är en så otroligt dålig förlorare och har stora prestationskrav. Dessutom vet jag att jag har väldigt svårt för nail-art, i och med mina skakiga händer. Men jag tycker det är så kul när det väl blir snyggt och jag inspireras så mycket av er bloggare som gör så fina naglar!
 
Late last week OPI had a contest on Facebook with the theme "Easter Illustrate with OPI". I never dare to participate in contests, because I'm such an incredibly sore loser and has great performance conditions. Also, I know that I find it very difficult to nail-art, with my shaky hands. But I think it is so fun once it's neat and I'm inspired so much of you bloggers who do such nice nails!
 
Men jag tog mod till mig och tänka "YOLO förfan" som Nico brukar säga. Vad har jag att förlora liksom? Så här har ni mitt bidrag och till min stora överraskning är jag en av vinnarna! Ni förstår nog inte hur mycket det betyder för mig att vinna, jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. När jag såg mailet imorse hoppade jag upp ur sängen och tjöt av glädje.
 
But I plucked up my courage and thought "what the hell, YOLO" as Nico say. What have I got to lose as anyway? So here's my contribution, and to my great surprise, I am one of the winners! You probably don't understand how much it means to me to win, I've never won anything in my entire life. When I saw the email this morning, I jumped out of bed and screamed with joy.
 
Var någon av er med? Har sett några jag känner till, och alla var super fina!
 
Were you a contribute? I've seen a few I know, and everyone was super nice!
Easter, NailArt, OPI facebooktävlingar,

3 kommentarer

Ann-Sofie

03 Apr 2013 15:53

Grattis det är superfint!! :-)

Svar: Tack! :)
cosmopolish

Elin/Nailmanic

03 Apr 2013 22:33

Grattis, vad kul! Jag var med men vann inte. Hade i och för sig inte förväntat mig det heller utan var mest med för skojs skull. Mitt bidrag finns med som nummer 10 i deras album över alla bidrag :)

Svar: Tack! Din var ju jättefin och riktigt cool, konstigt att du inte vann! :)
cosmopolish

Helena

04 Apr 2013 13:18

Grattis! Vilken härlig manikyr du gjort. Ska bli kul att se vad du vunnit för något.

Svar: Tack! :) Ja, jag är rätt nyfiken själv..
cosmopolish

Kommentera

Publiceras ej