GRÖN ONSDAG: DEPEND 357

5kommentarer

 
 
 
Idag är det Karins grön onsdag och en av mina favorit temadagar, har gått och kärat ner mig rejält i gröna färger. Detta är en swatch jag gjorde inför min studentskiva för två veckor sedan, när jag klädde ut mig till tingeling. Detta var alltså INNAN mina naglar bestämde sig för att gå av..
 
Today is Karin's Green Wednesday and one of my favorite theme days, I have crazy in love with green colors. This is a swatch I did before my graduation party two weeks ago, when I dressed up as Tinkerbell. So this was BEFORE my nails decided to snap.
 
Detta är i alla fall Depends 357, ett riktigt slimegrönt lack som blir riktigt fin i och med att det skimmrar fint i gult. Formulan rent ut sagt suger, den är svår att få jämn och precis som de flesta depend lack så räcker en flaska inte så länge. I många fall kan jag tycka det är kul, då jag gillar att pröva nya färger, men denna hade jag faktiskt velat ha i en stor flaska.
 
This is Depends 357, a really slim green paint that becomes really nice with the yellow shimmer shimmers. The formula downright sucks, it is difficult to get even, like most Depend polishes, the bottles dry really fast. In many cases it doesnät bother me, because I always buy new polishes, but this one I had actually wanted in a large bottle.
 
 
Grön Onsdag, Swatches,

5 kommentarer

Ann-Sofie

03 Apr 2013 14:23

Grönt är en av mina favvisfärger också. DEn här var riktigt läcker grön. Snyggt!

Svar: ja den är superfin, men så synd bara att den bara finns i sån liten flaska. :(
cosmopolish

Karin

03 Apr 2013 18:59

Liten flaska ja, men väldigt fint! Ett av de finare från Depend i vår i mitt tycke =)

Svar: Verkligen, samma här!
cosmopolish

Alexandra

03 Apr 2013 19:45

Snyggt! Detta är första depend lacket på länge som jag har blivit sugen på!

Svar: Kände precis likadant, såg lacket på en annan blogg och var tvungen att gå och köpa det. Inte lik något annat jag äger :)
cosmopolish

Anonym

03 Apr 2013 20:30

Älskar det här lacket och måste verkligen plocka fram det snart.

Svar: Gör det! Passar så bra nu i vår/sommar :)
cosmopolish

Elin/Nailmanic

03 Apr 2013 22:48

Jättefin färg. Jag äger nästan inga Depend och då först och främst på grund av att jag har svårt för deras mini flaskor.

Svar: Typ samma här, har vääldigt svårt för småflaskor, även OPI's miniflaskor. Men samtidigt sker det inte ofta att jag använder samma lack mer än en gång så då är det ju faktiskt rätt ekonomiskt med småflaskorna :)
cosmopolish

Kommentera

Publiceras ej