HOLOFREDAG: OPI- DS EXTRAVAGANCE

7kommentarer

Känns som jag levt i en bubbla de senaste dagarna, vaknade upp idag och förstod att lovet snart var slut. Vad har veckan tagit vägen och vad har jag egentligen gjort? Ångest. Men något som gör dagen bättre är att det är skimmerskuggans holofredag och jag har ännu ett lack från OPI's designade lack.
 
Feels like I've lived in a bubble the last few days, woke up today and realized that the break was soon over. What has the week gone and what have I really done? Anxiety. But something that makes the day better is that it is skimmerskuggans holo-friday and I have another polish from OPI's designer collection.
 
 

 
Extravagance är ett mörkrosa/plommonlila hololack som gör sig jättefint i solljuset. Jag tycker DS lacken är helt underbara och om det inte var för att jag är urfattig just nu så skulle jag nog köpa några till, men min favorit är fortfarande Opulence.
 
Extravagance is a dark pink / plum holo-polish who make really nice in the sunlight. I think the DS paint is absolutely gorgeous and if it was not for that I am totally broke right now, I'd probably buy a few more, but my favorite is still Opulence.
HoloFredag, Holografiskt, Swatches,

7 kommentarer

Helena

05 Apr 2013 13:49

Ett otroligt vackert lack som jag otroligt nog har otestat hemma!

Svar: Då tycker jag du bör testa det!
cosmopolish

Alexandra

05 Apr 2013 17:27

Det här är SÅ snyggt. Jag gillar nog det här bäst av de två.

Fröken Nilsson

05 Apr 2013 17:39

Fantastiskt vackert!
Står på önskelistan ;)

Jennysjox

05 Apr 2013 21:56

Superfint! DS-lacken är inte dumma alls :-)

Sleepy Elin

05 Apr 2013 22:25

Jag har bilder på Extravagance i bildarkivet som jag inte visat än... Jag undrar varför för det är ju hur snyggt som helst!

Anonym

06 Apr 2013 11:39

Vackert!

Anonym

07 Apr 2013 16:01

Mycket mycket vackert! Ja du, tiden går ju tyvärr alltid för fort när man vill att den ska stå still:( Tänk den som kunde styra tiden, vore en fantastisk superkraft att ha...

Kommentera

Publiceras ej