SWATCH OF ISADORA- 750 POLAR NIGHTS

2kommentarer

 
 
 
 
 
Polar Nights är ett mörkblått jelly med silverfärgat mikroglitter och hexagoner i silver och ljusblå. Detta lacket var överraskande genomskinligt och var svårt att få täckt. Jag tror att det skulle vara fint med ett underklädeslack, då man skulle slippa den fula nagellinjeln som jag hatar så mycket! Förövrigt gillar jag lacket, den kommer från Isadoras julkollektion och har legat i min oprövade låda ett tag. Jag använde 3 lager.
 
Polar Nights is a dark blue jelly with silver micro glitter and hexagons in silver and light blue. This polish was surprisingly transparent and was hard to get opaque. I think it would be fine with a underwear polish, then you could avoid the ugly nail-line that I hate so much! Besides, I like the polish, it comes from Isadora's Christmas collection and have been in my untried box for a while. I used 3 layers.
IsaDora, Swatches,

2 kommentarer

Ann-Sofie

19 Apr 2013 10:34

Poilar Nights är såååå snygg! :-)

Sleepy Elin

19 Apr 2013 11:39

Man skulle ju kunna tro att jag testat det här lacket men av någon anledning har det ännu inte blivit av. Konstigt för det är så sjukt snyggt på allas bilder! Jag måste verkligen ta mig i kragen!

Svar: Ja verkligen! Men jag rekommenderar att ha ett underklädeslack :)
cosmopolish

Kommentera

Publiceras ej