SWATCH OF GINA TRICOT- 56 PINK CANDY

5kommentarer

Hej på er! Är så glad över gårdagens blåmåndag, har hittat många nya bloggar som jag följer på bloglovin! Super kul med lite nytt. Förövrigt är jag lite chockad över hur stor nagellacksvärlden är, trodde inte att det fanns SÅ många som tyckte om nagellack så som jag. Den första jag träffade var Nicolas syster Emelie (honeymunchkin) som också inspirerade mig till att skapa min blogg. Under min tid på behandlingen fann jag några till som var riktiga nagellacksgalningar och det var en som var GRYM på nail-art vilket gjorde att även jag började intressera mig för det. Vi kunde sitta och prata och tipsa varandra, vilket var väldigt kul, då alla andra bara suckade och fattade inte ett ord av allt jag pratade om. Jag tycker det är otroligt roligt att så många väljer att blogga om sina intressen, speciellt smin och nagellack hihi. Det ger mig så mycket inspiration och varje gång jag får en kommentar blir jag helt överlycklig, inte trodde jag att så många skulle vilja läsa om lilla mig och mitt samlingberoende.
 
Hello! Am so happy about yesterdays bluemonday, has found many new blogs that I follow on bloglovin! Super fun with a little new. Besides, I am a bit shocked at how big the nail polish world is, did not think there were SO many people that thought of nail polish as I do. The first one I met was Nicolas sister Emelie (honeymunchkin) who also inspired me to create my blog. During my time in treatment I found some of which were real nail polish crazy and it was one that was AWESOME on doing nail-art which meant that I became interested in it. We could sit and talk and tell each other which was great fun, then everyone else just sighed and did not understand a word of what I was talking about. I find it incredibly funny that so many people choose to blog about their interests, especially make-up and nail polish, lol. It gives me so much inspiration and every time I get a comment, I am completely happy, I did not think that so many people would want to read about little me and my collection addiction.
 
Just nu ligger jag hemma och är sjuk, har fortfarande på mig gårdagens naglar men är sugen på att testa några andra som jag sparar, dock vet jag inte vad jag sparar dem till? Men jag är så seg och trött att jag inte riktigt orkar greja med aceton och allt, men att ha 26 nya inlägg på bloglovin gör att jag inte är fullt så uttråkad. Dessutom har jag ett litet nagellacksprojekt som jag håller på mig, som jag hoppas kunna börja skriva om efter påsken, när mitt nuvarande projekt "påsk naglar" är avslutat.
 
Right now I'm at home sick, still wearing yesterday's nails but are eager to try a few others that I saved, but I do not know what I'm saving them for? But I am so slow and tired that I don't really want to bothered tinkering with acetone and everything, but to have 26 new posts on bloglovin makes me not quite so bored. I also have a small nail polish project that I'm working on, which I hope to start writing about after Easter, when my current project, "Easter nails" is finished.
 
Idag visar jag er ett lack jag hittade i mitt arkiv, som jag tydligen inte skrivit om. Konstigt.
 
Today I show you a polish I found in my archives, which I obviously havn't written about. Strange.
 
 
56 Pink candy är ett babyrosa krämlack från gina tricot, kommer varken ihåg hur formulan eller täckningen var. Men har ett svagt minne av att jag använde 2 lager, kan det stämma? Tycker det är jättefint och härlig, ni kanske kommer ihåg mitt inlägg om Bianco lacken? Där skrev jag om ett liknande som lämnade fula streck, inte? Kolla in det här.
 
56 Pink candy is a baby pink creme polish from gina tricot, neither remember how the formula or the coverage was. But have a faint recollection that I used two layers, can that be? I think it's really nice and lovely, you may remember my post about Bianco varnish? There, I wrote about a similar leaving unsightly streaks, no? Check it out here.
Ginatricot Beauty, Swatches,

5 kommentarer

Johanna Larsson

12 Mar 2013 11:28

Tänkte bara tipsa dig om en blogg jag stötte på imorse. Sjuka sminkningar och riktigt duktig. Bra inspiration! :)

www.psychosandra.blogg.se

Svar: Ska kolla in den!
cosmopolish

Ann-Sofie

12 Mar 2013 12:01

Det är verkligen underbar svensk nagellacksvärld, jag blev positivt överraskad hur gulliga och tillmötesgående alla tjejer är. Sedan har jag lärt mig mycket nytt som jag har mycket nytta av. Precis som du så hittar jag massor med fina härliga bloggar som jag nu följer och inspireras av.
Ett väldigt snyggt rosa lack! :-)

Svar: Ja verkligen! Jag var lite rädd för att möta kaxiga tjejer som skulle tycka jag var en nybörjare. (vilket jag är) men, nej, alla är snälla och tillmötesgående. Jag är så glad över det, för det får mig att fortsätta skriva!
cosmopolish

Fridah

12 Mar 2013 12:11

Vill ju typ lämna kommentarer på varje inlägg, du är en sån konstnär Malin!

OPI lacken måste du prova på mig nån gång, älskar de nya färgerna!! Sen det där marinblå lacket måste jag nästan gå och köpa själv, marinblå är ju nästan min färg :) Och den här färgen, Pink candy, såååå söt! Lite kul att du haft så färgglada lack senaste tiden, innan var det mycket dämpade färger. Kan det vara ett lättare sinne som påverkar? :) ✝

Iaf, blir alltid lika glad av att läsa din blogg, önskar att jag kunde få lite finare naglar och börja måla dem oftare :) Puss på dig, och krya!! ♥

Svar: Haha tack Fridah, jag försöker! Tycker dessutom du ska slå till på det marinblåa, dock kanske det är liiite mörkt för din smak? Ska tips om ett superfint marinblått till dig, I'll keep it in mind.
Och yes, mina val av färger påverkas definitivt av mitt sinne men även det fina vädret som är ute. <3 Hur gör du korset!? :D
cosmopolish

Elin/Nailmanic

12 Mar 2013 13:57

Visst är det roligt att hitta en helt ny värld av nagellacksbloggar och likasinnade människor? :) Om du inte redan är med där så vill jag tipsa om Facebook-gruppen Lacka - Byt, där finns en hel drös med nagellackstokiga tjejer och alla är supergoa vänner med varandra :D

Det här lacket tyckte jag om, så där lagom sött. Kommer blir jättefint i sommar :)

Svar: Ja det är superkul! Jo, jag har funderat på att gå med i den också.. Men även fast det finns några lack jag skulle kunna byta, tycker jag samtidigt att det är lite jobbigt att göra mig av med lacken.. Haha jättetöntigt, kanske kommer över det. :)
cosmopolish

Elin/Nailmanic

12 Mar 2013 21:35

Du behöver absolut inte byta bort några lack bara för att du är med i gruppen. Det har mer blivit till ett community där likasinnade pratar om nagellack :)

Svar: Okej, det visste jag inte.. Kanske ska gå med igen då :)
cosmopolish

Kommentera

Publiceras ej