SWATCH OF OPI- GOLDENEYE

3kommentarer

Frida frågar: Kan du inte tipsa om ett fint guldigt nagellack? Alltså inte ett som är genomskinligt med guldigt glitter i så man är tvungen att göra 1000 lager för att hela nageln ska bli guldig, utan ett som är guldfärgat helt enkelt om du fattar ? :D

Jag äger faktiskt bara två guldiga nagellack och ett av dem kom från H&Ms julkollektion som jag inte tror finns kvar i butik. Mitt andra lack är Goldeneye från OPI's Skyfall kollektion, och detta lacket är nog ett av de snyggaste jag äger. Jag älskar färgen, formulan och finishen. Det tar som du säger inte 1000 lager som många glitter lack gör, detta pågrund av att den har en guldig bas och inte genomskinlig. Det är alltså en guldig färg och inte bara guld glitter, om du förstår?
 
Det tar ungefär 3 lager att täcka, så det är ju lite skirt. Men jag tycker det är döläckert. Om någon annan av er bloggare har några tips till Frida om guldlack så är det bara att skriva det här!
 
 
 
Har inte sett denna i butik, jag köpte mitt på kicks i höstas. Men jag vet att det finns på beautybay och lite andra nätsidor. Sök bara på google! Hoppas du fick den hjälp du behövde och ursäkta för mitt försvinnande den här och förra veckan, men jag har haft lite privata saker som tagit upp all tid.
OPI, Swatches, TIPS,

3 kommentarer

Linnéa Drake

27 Mar 2013 09:39

Om man tycker det är svårt att få tag på Goldeneye (OPI släpper ju nya kollektioner hela tiden) så finns deras nya "Oy-another polish joke" ute i butik nu :) Dock drar den mer mot gulglitter än guld, men den skulle säkert kunna passa ändå! Bara ett litet tips :)

Ann-Sofie

27 Mar 2013 09:45

Det är sååå fint. :-)
Jag kan också tipsa om Zoya Ziv som är en underbar guldnyans och täcker bra. :-)

Elin/Nailmanic

27 Mar 2013 20:03

Goldeneye är ett av mina älsklingsguldiga lack med och precis som Ann-Sofie så vill jag tipsa om Zoyas Ziv, jättesnyggt lack det med :)

Kommentera

Publiceras ej