Bloggpaus

4kommentarer

Jag är så hemskt ledsen att behöva skriva detta, men jag måste. Jag mår inte så bra nu och jag vet inte riktigt varför, jag går bara runt och har en stor klump i magen som vägrar lämna mig. Det är inget som har hänt, utan jag går väl bara igenom en fas. Dessutom har jag otroligt ont i min rygg, vilket gör det hela ännu värre, som ni säkert kan förstå. Alltså, det jag vill komma till är att jag måste ta en bloggpaus, jag måste fokusera på mig själv och det går inte när jag känner press på att skriva glada inlägg här. Jag vet inte hur lång paus, men eftersom jag är en upp och ner människa så lär det inte dröja länge innan jag kikar in och är mitt vanliga (glada) jag igen. Hoppas ni förstår, glöm inte bort mig! Kram.
 
I am so terribly sorry that I have to write this, but I must. I don't feel so good right now and I don't really know why, I just go around and have a big lump in my stomach that refuses to leave me. Nothing has happened really, I probably just going through a phase. Also, I have incredible pain in my back, which makes it even worse, as you can understand. So, what I'm getting at is that I have to take a blog break, I need to focus on myself and it doesn't work if I'm feeling pressured to write happy posts here. I don't know how long the break will be, but since I am an upside down girl, it will probably not be long before I come backas my usual (happy) self again. Hope you understand, do not forget me! Hug.
 

4 kommentarer

Ann-Sofie/Colour it

09 May 2013 10:33

Vi finns här, och glömmer absolut inte bort dig!
Sköt om dig ordentligt nu och gör bara sånt du tycker om, omge dig med goa vänner!
Skickar många kramar! Var rädd om dig! ♥

Lela

09 May 2013 12:12

Tråkigt att höra att det inte är den bästa tiden just nu, hoppas det vänder snart!

Älvorna och Alvernas Land

09 May 2013 21:55

Åhh så tråkigt att du mår dåligt :-(
Du tror inte att det är smärtan i ryggen som ger dig klumpen i magen? Jag kan bli sån nämligen när jag har ett skov av min fibromyalgi,och långvarig svår smärta "sätter" sig också på andra ställen.Det ger alltså utryck i andra fysiska besvär. Hoppas du mår bättre snart! Kram

Helena

10 May 2013 14:05

Men det är väl självklart att vi förstår! Jag hoppas verkligen att det vänder snart för dig.

Och fysisk smärta ger ofta psykisk smärta också om det pågår länge.

Kommentera

Publiceras ej