Idag bjuder jag på ett riktigt slamegrönt frostlack som till min (positiva) förvåning inte var frostigt.
 
Viva la divas 112
 
 
 
Det blev lite för mycket grejer på en gång förra veckan, jag fyllde år och så blev jag supersjuk mitt i allt. Helgen har varit ännu mer fullpackad, och jag känner verkligen hur det kom ikapp mig i söndags när jag var kyrkan. En riktig febersmäll som gjorde att jag fick åka hem och sova i några timmar. Igår och idag har jag legat hemma med värsta hostan som vägrar lämna mig, men det verkar som att det är borta nu och jag kan nog jobba imorgon!
 
Det jag ville komma till egentligen var att jag inte hann avsluta United in pink veckan, förlåt för det! Jag missade även startskottet av denna veckas tema: United in green. Men idag är jag redo så nu kör vi!
 
Green apple
 
 
Green apple kom tillsammans med Pink rose som jag visade upp förra veckan, precis som pink rose så är detta ett doftlack och precis som med pink rose så tycker jag lukten på detta har en väldans godis/tuggummi lukt. 
 
 
Detta var också väldigt skirt och det behövdes fyra lager för att täcka, vilket i sin tur gör det otroligt svårtorkat.
 
 
Jag tycker färgen påminner om marzipan och skimmret gör att lacket skiner upp lite. Denna nyans passar mig betydligt bättre än pink rose, men jag är fortfarande lite svårflörtat när det kommer till doftlack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
H&M, Swatches,
Flashbulb fuchsia
 
Detta är en gnistrande fuchsia som blinkar i lila/blå toner.
 
 
Det var himmelskt att applicera, behövdes bara två lager och flöt på som smör. 
 
Denna kommer ursprungligen från OPI's"Brights collection" höstkollektionen 2006, men är idag en del av OPI's permanenta kollektion.
 
Detta är en typsik Malin nyans, glittret var bara en stor plus i kanten. Jag älskar detta! 
 
 
 
 
OPI, Swatches, UnitedInPink,
Scented nailpolish by H&M- Rose Pink
 
 
Ja! Det luktar verkligen. Men om jag skulle påstå att det luktar rosor vet jag inte riktigt, mer som tuggummi. Jag tycker lukten är helt okej, förstår inte helt vitsen med det.
 
 
Lacket i sig är fint, jag gillar det svaga skimret. Dock passar den här färgen inte alls till min hudton, eftersom jag är ganska röd/rosa i huden så skär det sig bara. Om jag ska bära rosa måste det vara en stark kontrast eller väldigt mörkt.
 
 
 
 
Jag tycker bilderna blev väldigt dåliga, vet inte vad jag höll på med. Testade lite nya inställningar. Skylle lite på lacket också, inte det lättaste att fota. Haha!
 
 
 
H&M, UnitedInPink,
Idag tänkte jag visa upp ännu ett rosa lack eftersom jag är med i pamsans och Helenas temavecka: United in Pink som är en vecka dedikerad ill bröstcancerfonden.
 
Bubblicious
 
 
Detta är ett bubbelgumrosa lack som jag haft i den oprövade lådan ett bra tag, jag har velat testa det länge men aldrig gjort det. Detta är ett krämlack som täcker enkelt med tre lager, kanske tillochmed två.
 
 
 
Inte unikt alls, men väldigt fin färg. Jag passar otroligt bra i den här nyansen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Maybelline COLORAMA, Swatches, UnitedInPink,
Eftersom jag är sämst på att planera mina inlägg nuförtiden, antingen målar jag naglarna försent eller så jobbar/tränar jag, så blir det ofta att jag uppdaterar så här sent. Lyckligvis hade jag detta lacket i min samling som jag glömt skriva om. Så här kör vi:
 
Tart Deco
 
 
Jag är tveksam på om lacket godkänn som rosa dock..
 
 
Rosa? Orange? Laxfärgat? Persiko? Ja, många olika nyanser. Jag tycker dock att laxfärgat passar bäst och eftersom den hamnade i den "Rosa" lådan så får den vara med på temaveckan.
 
 
 
 
Väldigt enkel, stilrent och fint. Dock var fomulan lite krånglig, om jag inte minns helt fel.
 
 
 
 
 
 
Essie, Swatches, UnitedInPink,
Jag har fått så mycket önskemål, tips och idéer angående bloggen. Tyvärr går mitt liv i 360 km/h just nu. Jag hinner knappt sova, nä jag skoja. 

I've got so much requests, suggestions and ideas regarding the blog. Unfortunately, my life is going 360 km/h right now. I barely have time to sleep, nah I'm kidding.

Den här veckan ska jag dedikera bröstcancerfonden, som hålls av Pamsan och Helena, genom att endast visa upp rosa lack. Detta känns helt rätt, dessutom älskar jag ju rosa! 

This week I'm going to dedicate myself to United in pink, that is held by Pamsan and Helena, by only showing up pink polish. This feels so right, plus I love pink!
Hey guys! Hope you have a great start on this falll, I enjoy it so much. I've  just started a new job and recovered from a cold. I feel ready for a week full of fun and energy! Thought I would  kick start the week with a fantastic holographic polish from Depend.
 
I'm not very good at holo polishes, the only thing I can say about it is that Laurel Green is a bright green holo full of rainbow colors and I do sense a lot of shimmery gold.
 
 
 
 
 
I have four layers, which actually exceeds a personal limit, but because of the polish being so sheer, it was a must. Next time I'll probably go for an underwear as I can still sense a VNL.
Depend, Holografiskt, Swatches,