UNITED IN GREEN: SWATCH OF H&M- GREEN APPLE

0kommentarer

Det blev lite för mycket grejer på en gång förra veckan, jag fyllde år och så blev jag supersjuk mitt i allt. Helgen har varit ännu mer fullpackad, och jag känner verkligen hur det kom ikapp mig i söndags när jag var kyrkan. En riktig febersmäll som gjorde att jag fick åka hem och sova i några timmar. Igår och idag har jag legat hemma med värsta hostan som vägrar lämna mig, men det verkar som att det är borta nu och jag kan nog jobba imorgon!
 
Det jag ville komma till egentligen var att jag inte hann avsluta United in pink veckan, förlåt för det! Jag missade även startskottet av denna veckas tema: United in green. Men idag är jag redo så nu kör vi!
 
Green apple
 
 
Green apple kom tillsammans med Pink rose som jag visade upp förra veckan, precis som pink rose så är detta ett doftlack och precis som med pink rose så tycker jag lukten på detta har en väldans godis/tuggummi lukt. 
 
 
Detta var också väldigt skirt och det behövdes fyra lager för att täcka, vilket i sin tur gör det otroligt svårtorkat.
 
 
Jag tycker färgen påminner om marzipan och skimmret gör att lacket skiner upp lite. Denna nyans passar mig betydligt bättre än pink rose, men jag är fortfarande lite svårflörtat när det kommer till doftlack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
H&M, Swatches,

Kommentera

Publiceras ej